Laser­behandelingen

Derma-C

Bij Derma-C bied ik meerdere behandelingen aan op basis van lasertherapie. Hiervoor gebruik ik de veelzijdige GentleMax Pro laser.

Deze laser bestaat uit twee systemen: de ND:YAG laser (1064nm) voor de donkere huid en de Alexandriet laser (755nm) voor de lichtere huid.

De GentleMax Pro laser wordt dus precies zo ingesteld dat deze het beste resultaat geeft voor jouw huidtype. Uniek, veilig en effectief dus!

Succesformule voor

  • Definitief ontharen
  • Pigmentvlekken
  • Kalk/schimmelnagels

Permanent ontharen

Wilt u niet meer scheren, epileren of harsen? Kies dan voor een laserontharing met de GentleMax Pro. Met deze laser worden haarzakjes zodanig bewerkt, dat de haargroei stopt of sterk wordt teruggebracht als het om sterke overbeharing gaat. Door de ND:YAG laser is het nu mogelijk ook de donkere huid te ontharen zonder het huidpigment aan te tasten.

Pigmentvlekken behandelen

Pigmentvorming op de huid kan ontstaan door ouder worden, hormonen, UV- straling en zwangerschap, maar ook erfelijkheid en eerdere huidbeschadigingen kunnen een rol spelen. Deze pigmentatie kan, vooral in het gezicht, storend zijn. Met de GentleMax Pro kunnen de pigmentvlekken zeer gericht worden verminderd. Meestal zijn 3 tot 4 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Kalk/schimmelnagels

Met de ND:YAG laser kunnen ook kalknagels behandeld worden. De ND:YAG laser verwarmt de nagelplaat waardoor de schimmel gedood wordt. Het is van belang dat de nagelplaat dun is, het kan dus nodig zijn dat u de nagel van te voren moet vijlen of frezen bij een pedicure. Gemiddeld zijn er 5 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Het is daarnaast ook van belang dat u thuis mijn adviezen naleeft (het wassen van de sokken op 60 graden, het zoveel mogelijk vermijden van dichte schoenen en het gebruik van antischimmelmiddelen).